Home Phone
spletna stran v treh dneh

Spletna stran v treh dneh

Spletna stran v treh dneh. Res je, spletno stran vam naredimo v treh dneh. Zakaj smo se odločili za tako ponudbo? Ker vemo, kaj vse potrebujete in kakšna muka je za marsikoga, da pripravi ves material, čeprav veste, kaj in kako, samo volje ni. Pa da se ne ukvarjate mesece in mesece s tem, vam mi v treh dneh postavimo spletno stran.

Spletna stran v treh dneh – kaj potrebujemo

Nekaj zadev bomo pa vseeno potrebovali od vas. Ker ste vi tisti, ki potrebujete spletno stran, boste vedeli, čemu bo spletna stran namenjena. Ali je to predstavitev referenc ali je to preprosta spletna vizitka. Mogoče pa bi se radi predstavili v kar se da lepi luči tudi na spletu, pa ne veste kako, samo imate pa idejo.

Zato smo mi tukaj. Da vam postavimo spletno stran v treh dneh, potem potrebujemo neke smernice oziroma informacije, kaj želite. In kaj bo na spletni strani, je to vaša osebna spletna stran, dejavnost, karkoli. Potrebujemo še ime spletne strani oziroma domene. To je vse, kar potrebujemo in izdelava spletne strani se lahko začne.

spletna stran v treh dneh

Spletna stran v treh dneh – nekaj pogojev

Je pa nekaj pogojev glede teh treh dni. Da, vedno je nek ampak in neki pogoji, ampak to samo zato, da se zastopimo. Če vi v petek popoldan po 16.uri pokličete ali nas kontaktirate po elektronski pošti, da bi radi imeli spletno stran v treh dneh, torej do ponedeljka… ne bo šlo. Najprej zato, ker ne moremo kupiti spletne domene. Posledično nanjo ne moremo postaviti strani. Te tri dni velja tri delovne dni kadarkoli, če rečete v petek dopoldan, potem bo do torka spletna stran narejena. Potrebujemo pa vsebine oziroma smernice, kaj vse bo na spletni strani.
Tudi število strani je omejeno v sklopu izdelave. Torej dobite do pet podstrani, sami jih potem lahko dodate po želji. Tudi mi jih lahko, samo potem ne bo narejeno v treh dneh seveda.

Spletna stran v treh dneh – kaj dobite

Se pravi, za izdelavo spletne strani v treh dneh dobite popolnoma funkcionalno spletno stran. Imela bo vstavljeno optimizacijo, do pet podstrani in do deset kupljenih slik, ki so potem v vaši lasti. Vstavimo vam tudi vsebino, ki nam jo pošljete oziroma jo dodamo mi po predhodnem dogovoru. Simpl.

Spletna stran v treh dneh – nadgradnje spletne strani

Ko vam postavimo spletno stran v treh dneh, ste na vrsti vi. Lahko urejate VSO vsebino, urejate menije, slike, dodatne vsebine, prispevke, karkoli. Lahko se pa spletno stran tudi nadgradi. Recimo imate podjetje in na sami strani smo dodali vse dejavnosti podjetja ali pa smo eno dejavnost razdelili v določene segmente in to prikazali na spletni strani. Potem pa vi želite dodati novo dejavnost ali nov sklop podjetja. Seveda lahko. Lahko se nadgradi tudi s spletno trgovino. Vse po želji. Tudi za vsako nadgradnjo se vse vnaprej dogovorimo in ne bo presenečenj,

Spletna stran v treh dneh – vzdrževanje

Ko je spletna stran postavljena, jo je priporočljivo vzdrževati. Najlažje to primerjamo z avtom. Velika večina dobro ve, kako je z našim jeklenim konjičkom. Najprej ga kupimo. Če želimo, da se kam pripeljemo, mu moramo natočiti gorivo ali ga priklopiti na elektriko. Vsake toliko ga je treba peljati na redni servis, zamenjati gume…
Pri spletni strani je dokaj podobno. Ko jo postavimo, se delo šele začne. Za vas. Zakaj? Ker je priporočljivo dodati sem in tja kako vsebino, novico ali samo popraviti besedilo, da se ve, da se na spletni strani nekaj dogaja. Sproti se dela optimizacija, da kdo vašo spletno stran v brskalnikih tudi najde. Lahko to delate sami, ampak verjamite, da tega skoraj nihče ne počne. Zato smo tukaj mi in vse je stvar dogovora.

Spletna stran v treh dneh – zaključek

Skratka, pošljite nam povpraševanje in se vam oglasimo in se dogovorimo glede vsega. Glede na želje vam pošljemo ponudbo in gremo v akcijo. Spletna stran v treh dneh je enostavna rešitev za vse, ki začetek izdelave vaše spletne strani prestavljate zaradi obilice dela in ker nimate časa, da bi se ukvarjali še s tem. Prepustite delo nam in bo urejeno.

Kaj potrebujem za izdelavo spletne strani

Za izdelavo spletne strani potrebujete ime spletne domene (www.spletnastran.si) in nekaj vsebine in kaj želite

Kakšno spletno stran dobim v treh dneh

Dobite popolnoma fonkcionalno spletno stran z vso slikovno in tekstovno vsebino.

Koliko stane taka spletna stran

Pošljite nam mejl, pokličite nas in se dogovorimo. Vsak ima svoje želje in zahteve, zato vam ne moremo takoj povedati, kakšna je cena. Vse je stvar dogovora.